– ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ –

ΤΕΡΨΗ ΠΑΣΧΑΛΗ

Η Τέρψη Πασχάλη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά, ένα εκ των οποίων είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Δούλεψε για 25 χρόνια στο Ταμείο Υγείας της Εθνικής Τράπεζας και εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται σε φιλοζωικά σωματεία. (Facebook)
Η οικογένειά της περιλαμβάνει και τρία σκυλιά, όλα πρώην αδέσποτα.

– Certificate of completion «Pet Partners Handler-Therapy Animal Program» PET PARTNERS
– Certificate of Completion “Animal Assisted Psychotherapy-Feline & Canine Companionship in Treatment”, ZUR Inst.LLC
– Certificate of Completion «Animal Assisted Therapy», Professional Development Resources, Inc
– Certificate of completion «Animal-assisted therapy:Paws with a cause» Wolters Kluwer
– Certificate of Completion «Attention deficit hyperactivity disorder (ADHD)», National Institute of Mental Health
– Certificate of Attendance “Advancing HAI Beyond Boundaries:Developing a Road Map Toward the Future.” IAHAIO Symposium, Copenhagen-Denmark 2015

ΜΑΡΙΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ

Η Μαρία Στογιάννη, επαγγελματίας θετική εκπαιδεύτρια σκύλων, υπεύθυνη της ομάδας 4dogs (www.4dogs.gr) και συγγραφέας του πρώτου ελληνικού βιβλίου «Σπιτικές συνταγές για σκύλους». Διδάσκει νέους εκπαιδευτές, αρθρογραφεί σε περιοδικά και διαδίκτυο, συμμετέχει εθελοντικά σε προγράμματα ενημέρωσης σχολείων, ραδιοφωνικές εκπομπές & φιλοζωϊκά σωματεία.
Τον Σεπτέμβριο του 2012 ξεκίνησε με την Τέρψη Πασχάλη το πρωτοποριακό πρόγραμμα, σκύλων θεραπευτικής επαφής για άτομα με ειδικές ανάγκες, με περισσότερες από 1.500 ώρες επισκέψεων σε συλλόγους Αμεα (2012-2014).

– Certificate Diploma of “Academy of Dog Training & Behavior” ADTB
– Certificate Diploma of “StarDogs Trainer’s Academy”
– Certificate of completion «Pet Partners Handler-Therapy Animal Program» PET PARTNERS
– Certificate of Completion “Animal Assisted Psychotherapy-Feline & Canine Companionship in Treatment” ZUR Inst.LLC
– Certificate of Completion «Animal Assisted Therapy», Professional Development Resources, Inc
– Certificate of completion «Animal-assisted therapy:Paws with a cause» Wolters Kluwer
– Certificate of Attendance “Advancing HAI Beyond Boundaries:Developing a Road Map Toward the Future.” IAHAIO Symposium, Copenhagen-Denmark 2015

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Ο Ιωάννης Σταματίου είναι απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης. Μετεκπαιδεύτηκε για έναν χρόνο στη Χειρουργική Κλινική μικρών ζώων της Κτηνιατρικής Από το 1991 διατηρεί κτηνιατρείο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. (www.stamatiouvet.gr)
Διετέλεσε ταμίας του Συλλόγου Κτηνιάτρων Μικρών Ζώων Μακεδονίας και Θράκης και κατόπιν εξελέγη Πρόεδρος του Συλλόγου. Συμμετείχε ενεργά σε προγράμματα του Συνδέσμου Προστασίας και Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Σ. Γεωργίου είναι έμπειρη ψυχολόγος και θετική εκπαιδεύτρια σκύλων. Είναι κηδεμόνας μιας πρώην αδέσποτης σκυλίτσας 8 ετών. Παρακολουθεί σεμινάρια και συνέδρια στους τομείς της ψυχολογίας σε σχέση με τα ζώα και συμμετέχει ενεργά σε φιλοζωικές οργανώσεις.

ΞΥΓΑΛΑ ΕΥΑ

Η Ξυγαλά Εύα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας «Δημόσιες σχέσεις και Επικοινωνία» και παρακολούθησε τα σεμινάρια «Επάγγελμα Θετικός εκπαιδευτής σκύλων» της κ.Μαρίας Στογιάννη. Εργάζεται ως θετική εκπαιδεύτρια σκύλων (Facebook) καθώς επίσης αναλαμβάνει περιπάτους και φιλοξενία των τετράποδων φίλων σας. Αγαπάει και φροντίζει τα σκυλιά απο μικρό παιδί και είναι περήφανη μαμά του Χοντρούλη.

ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΟΝΩΡΑ
(επιστημονικός συνεργάτης)

Η Κυριαζοπούλου Ελεονώρα είναι Νευρολόγος. Η ιατρός εκπαιδεύτηκε στην Μεγάλη Βρετανία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Queen’s Medical Center του Nottingham και στο Derby Royal Hospital (Νευροεκφυλιστικές παθήσεις- Νόσος Alzheimer, νόσος Parkinson και τα εξωτερικά ιατρεία (clinics) Γενικής Νευρολογίας). Το 2008 αποφοίτησε από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θέμα «Διαταραχές ύπνου σε ασθενείς με Άνοια, Ήπια Νοητική Διαταραχή και σε Ομάδα Υγιών ατόμων».

 – ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ –

ΜΕ

ΤΣΑΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

O Ευαγγελος Τσάτης σπούδασε στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης. Ασχολείται επαγγελματικά με το Web & Mobile Developing καθώς και Strategic Online Marketing. Απο μικρός …

ΑΛΕΞΑΚΗf

ΑΛΕΞΑΚΗ ΑΝΝΑ

ΚΑΛΑΤΖΗ ΑΡΙΣΤΕΑφ

ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΡΙΣΤΕΑ

ΒΟΥΛΑΛΑ ΣΟΦΙΑ (1)

ΒΟΥΛΑΛΑ ΣΟΦΙΑ

stavroula

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΨΥΛΑΚΗ

Ονομάζομαι ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΨΥΛΑΚΗ και θα σας αφηγηθώ μια καθημερινή μερα για μενα: σηκώνομαι το πρωι γυρω στις 7:00 , αμεςως με μενα μαζι και τα υπόλοιπα μέλη…

Ραπτη2

ΡΑΠΤΗ ΝΤΙΑΝΑ

Marakarian_n.2jpg

ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ ΑΝΤΖΥ

Η Άντζυ Μαρκαριάν γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελβετία. Ζει με την οικογένεια της, την γάτα και τον σκύλο της στην Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως  θετική εκπαιδεύτρια σκύλων (www.mydogs.gr).

Exezidou G2

ΕΞΕΖΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Η Γεωργία Εξεζίδου είναι θετική εκπαιδεύτρια σκύλων (www.pawsitive.gr), μέλος του ΑΡDT (Association of Professional Dog Trainers) και πτυχιούχος στις πρώτες βοήθειες…

400

ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΕΛΕΝΑ

Η Έλενα Κούνδουρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη ασχολούμενη με τον προσκοπισμό, το μπάσκετ και το γάτο της τον Ψίψο. Σπούδασε εργοθεραπεία ….

Voulala K2

ΒΟΥΛΑΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

2008-2010 ΙΕΚ προσχολικής αγωγής κ ημερήσιας φροντίδας για ΑΜΕΑ. Απο το 2009 κατασκηνώσεις ΑΜΕΑ. 2013 για μήνες Βαλενθια σε ευρωπαϊκό εθελοντικό προγραμμα που εργάστηκε με αμεα. Και πριν απο αυτο 2011-2012 εργάστηκε στην  Ε.Σ.Β.Ε.

ΚΑΤ2

ΧΑΡΑΠΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Η Χαραπά Αικατερίνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης.Σπουδάζει στο τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παρακολούθησε το σεμινάριο…

IMG_0428-400x400

ΣΙΟΥΡΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Η Σιούρτου Γεωργία, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τ.Ε.Ι. Ηπείρου στο τμήμα Εφαρμοσμένων Ξένων Γλωσσών στην Διοίκηση και το Εμπόριο. Τελειόφοιτος του ΙΕΚ Δέλτα …

Kitsiou2

ΚΙΤΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Η Κωνσταντίνα Κίτσιου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας…

– ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ –

spithas300

ΣΠΙΘΑΣ

SUNNY

SUNNY

DENIZ300

DENIZ

slider31-300x300

ΦOIBOΣ

jemma300

JEMMA (υπό εκπαίδευση)

XONTROULIS300

ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ (υπό εκπαίδευση)

ΕΚΤΟΡΑΣ

ΕΚΤΟΡΑΣ

Υπεύθυνοι για την εκπαίδευση και την ένταξη των σκύλων θεραπευτικής επαφής της ομάδας μας, είναι η θετική εκπαιδεύτρια σκύλων, Μαρία Στογιάννη και η ομάδα της, 4dogs (www.4dogs.gr) και η Εύα Ξυγαλά (Facebook).