Το πρώτο & μοναδικό, ελληνικό σεμινάριο με δυνατότητα συμμετοχής σε πρακτική εξάσκηση

Είναι το πρώτο ελληνικό on-line σεμινάριο, που προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να κατανοήσουν πλήρως την δομή και λειτουργία της Θεραπείας Με την Βοήθεια των Ζώων. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες και πολλά προγράμματα που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τη ΘΜΒΖ.

  •  Πιο συγκεκριμένα, στο 1ο Κεφάλαιο θα βρείτε ιστορικά στοιχεία, πληροφορίες για τα οφέλη, τους στόχους και τα κύρια χαρακτηριστικά της θεραπείας με τα ζώα.
  • Στο 2ο Κεφάλαιο θα διαβάσετε πως η θεραπεία με την βοήθεια των ζώων περιλαμβάνεται σε διάφορες θεωρίες ψυχολογίας (Γνωστική θεραπεία, συμπεριφορική, ψυχαναλυτική, υπαρξιακή, Αντλερ, Γκεστάλτ κα).
  • Στο 3ο Κεφάλαιο θα ενημερωθείτε για το πώς εντάσσεται ένα ζώο σε συνεδρίες λογοπαθολόγων, εργοθεραπευτών, φυσιοθεραπευτών, ψυχοθεραπευτών & ειδικών παιδαγωγών. Παράλληλα, θα βρείτε αναλυτικά τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια που απαιτούνται για ένα ζώο θεραπευτικής επαφής.
  • Τέλος, στο 4ο Κεφάλαιο θα πληροφορηθείτε για τις καλύτερες πρακτικές, στρατηγικές και δραστηριότητες που αφορούν τα προγράμματα ΘΜΒΖ. Ακόμη, θα μάθετε πως δημιουργείτε ένα πρόγραμμα και πότε ένα πρόγραμμα Δεν είναι χρήσιμο.

αφιασα σεμιναριο θεραπεια

Με την ολοκλήρωση της μελέτης του σεμιναρίου και αφού επιτύχετε στο τεστ, θα σας σταλεί η βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου. Mετά την επιτυχή ολοκλήρωση του θεωρητικού σεμιναρίου εξ’ αποστάσεως (τεστ) σας δίνεται η δυνατότητα, κατόπιν συνεννόησης, να συμμετέχετε σε σεμινάριο πρακτικής εξάσκησης .

Κόστος on line σεμιναρίου “Θεραπεία με την βοήθεια των ζώων”: 150€ + φπα
Κόστος πρακτικής εξάσκησης σεμιναρίου “Θεραπεία με την βοήθεια των ζώων” : 50€

* Στα μέλη του σωματείου παρέχετε έκπτωση 20% στην τιμή του θεωρητικού σεμιναρίου.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.4dogs.gr